Kjers Brød

Kjers Brød: Lokalt bagværk, fællesskab og engagement i Videbæk og Vildbjerg

Kjers Brød i Videbæk og Vildbjerg er et autentisk dansk bageri, der bringer smagen af traditionelt bagværk til lokalsamfundet. Her laves lækkert brød og kager til byens borgere alle ugens syv dage – dog med lukket døre 1-2. juledag og nytårsdag.

Dette lille bageri, drevet med stor passion, specialiserer sig i at lave bagværk efter gamle danske traditioner og opskrifter. Med to dygtige konditorer i huset, er de specialister i at lave smukke og velsmagende lagkager til enhver fest. Fra pålægsplader og smørrebrød til friske sandwiches, alt er tilgængeligt på bestilling. I 2022 blev chokoladeuniverset udvidet, da de åbnede deres eget lille chokoladeri, hvor alt er hjemmelavet fra bunden med ægte Callebaut chokolade.

Hos Kjers Brød er der en stærk følelse af samhørighed og fællesskab. Med et team af dygtige svende, lærlinge, chauffører og butiksmedarbejdere, er der altid plads til sjove indfald og nye ideer. Bagermesteren, der har en tendens til at kalde alle for “Solveig”, bidrager til den humoristiske og afslappede stemning.

Kjers Brød er kendt for at gå den ekstra mil for sine kunder. De har lavet bryllupskager på meget kort varsel, leveret langvejs for at hjælpe en kunde med en guldbryllupskage, og endda leveret en fødselsdagspakke med lækkerier til en kundes far langt ude på landet.

Udover deres engagerede arbejde i bageriet, er Kjers Brød også aktivt involveret i lokalsamfundet. De er en del af Handelsforeningen og deltager i forskellige arrangementer for byen. De støtter også lokale foreninger ved at sponsere deres tombolaer.

Kjers Brød er en familieaffære, med sønnen Lennart Kjer som medejer siden 2021. Med troen på, at loyaliteten i Videbæk og Vildbjerg vil sikre bageriets eksistens de næste 50 år, ser Kjers Brød frem til at fortsætte med at bringe glæde til lokalsamfundet gennem deres bagværk, fællesskab og engagement.